Βιογραφικό

Ονομάζομαι Καλομοίρα Κωτσαλά. Αποφοίτησα από την Νομική Σχολή Αθηνών το 2005. Πραγματοποίησα την άσκησή μου στον Δήμο Αθηναίων κατά τα έτη 2005-2006. Εν συνεχεία εργάστηκα ως δικηγόρος – φορολογικός σύμβουλος στην εταιρεία PricewaterhouseCoopers κατά τα έτη 2006-2010. Την περίοδο 2010-2013 εργάστηκα σε δικηγορικό γραφείο με αντικείμενο το φορολογικό, το διοικητικό και το εμπορικό δίκαιο και έκτοτε ασκώ ανεξάρτητη δικηγορία με αποκλειστικό αντικείμενο το φορολογικό δίκαιο ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Είμαι κάτοχος του MSc in Business for Lawyers του ALBA Graduate Business School και του Διπλώματος στην Ελληνική Φορολογία του LCCA της PricewaterhouseCoopers Academy, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνω και τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο πρόγραμμα «Λογιστική & Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημόσιων Οργανισμών» του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχω άριστές γνώσεις Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας.

Τέλος, έχω συμμετάσχει σε συνέδρια της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) με θέματα φορολογικού αντικειμένου, όπως Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, Ανοίγματα Λογαριασμών, Φορολογικοί Έλεγχοι, Φορολογία Κατοίκων Εξωτερικού και Πιλοτική Δίκη στο ΣτΕ για Εμβάσματα και Τεκμήρια.